Varza scazuta cu afumatura

de Valclaudia in Mancaruri cu carne, 7 Sep 2013 | 8603 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza mare
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras (rosu)
  • 3 linguri ulei
  • cateva bucati de carnati
  • 2 foi de dafin
  • afumatura (cat si de care aveti)
  • 1 cutiuta mica pasta de rosii
  • 1 legatura de marar si cimbru uscate
  • piper boabe
  • sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza scazuta cu afumatura:

Spalam afumatura si o punem la fiert. Dupa cca 10 minute aruncam apa in care a fiert si o schimbam cu alta. Lasam sa fiarba la foc potrivit.

Varza se toaca marunt (sau se da pe razatoarea cu ochiuri mari).

Se presara putina sare deasupra si se framanta putin cu mainile sa se inmoaie.

Ceapa si ardeiul se spala, se toaca marunt si se calesc in ulei. Adaugam pasta de rosii, foile de dafin, punem cca 250 ml apa si adaugam varza framantata cu sare.

Adaugam afumatura fiarta separat, punem in mijlocul cratitei legatura de marar si cimbru, bucatile de carnati si fierbem la foc mic pana scade lichidul.

Mancarea este gata atunci cand carnea e fiarta suficient.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza scazuta cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Varza cu ciolan afumat